Teambuilding za povečanje produktivnosti v podjetju

By | 13/09/2020

Teambuilding je vedno bolj uporabljena aktivnost za socialno povezovanje. Teambuilding namreč vključuje različne kompetence, ki jih potrebujemo za uspešno delovanje v ekipi. Teambuilding v osnovi pomeni grajenje ekipe, saj preko različnih nalog dosežemo točno to. V našem kolektivu teambuilding programe izvajamo v ogromno različnih izvedbah, z različnimi programi ter na različnih lokacijah. Ravno to je prednost našega teambuilding programa. Preverite programe teambuildinga, ki jih lahko za vas organizira podjetje MAYA. Več na https://www.maya.si/teambuilding/ .

Cilj je, da se mi prilagodimo vašim potrebam in željam, medtem, ko vi izbirate ključne faktorje izvedbe. Vi ste namreč tisti, ki poznate bistvene značilnosti tako vaših zaposlenih oziroma sodelavcev, kot tudi to, katere kompetence so potrebne za vaše delo. Dela se med seboj namreč močno razlikujejo. Razlikujejo se na primer že po tem ali potrebujete kompetence za ožjo ali širšo skupino ljudi. Teambuilding programi ustrežejo vsem vašim željam.

Teambuilding programi se lahko izvajajo na vam ljubi lokaciji, vendar vseeno priporočamo dolino Soče. Eden izmed trenutno najbolj popularnih je teambuilding z raftingom. Rafting zaradi svoje specifike močno povezuje ljudi, ki so v istem čolnu. Teambuilding se nato nadaljuje ob dobri hrani in pijači, po vaši želji pa lahko nadaljujemo tudi z večerno zabavo. Eden izmed ključnih elementov teambuilding programov je namreč to, da so ljudje sproščeni. V kolikor dosežemo sproščeno vzdušje se bodo med seboj tudi bolj povezali in sodelovali. Glavni cilj teambuidling programa pa je predvsem to, da kompetence pridobljene z različnimi aktivnostmi vpeljemo v delovno rutino. Tudi tukaj vam z veseljem priskočimo na pomoč, ter vam svetujemo kako teambuilding kompetence spodbujati na delovnem mestu.

V kolikor bodo vaši zaposleni oziroma sodelavci to upoštevali vam garantiramo, da bo narasla tudi delovna kvaliteta ter nenazadnje tudi kvantiteta. Ko odgovornemu poslovodji vam predlagamo prav to. Svojim delavcem omogoči zabavo, saj vam bodo ostali hvaležni.

Teambuilding pa je tako združena zabava in razvoj kompetenc v enem. Preglejte si naš program in nas kontaktirajte za sodelovanje. Obljubimo, da bomo poskusili ustreči vašim željam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *