Obvarujemo se pred vročino in soncem

By | 18/06/2011

Senčila in rolete so skorajda že nujna sestavina vsakega doma ali poslovnega prostora. Na srečo nam danes trg ponuja pestro izbiro, tako da lahko senčila in rolete različnih barv in materialov uspešno kombiniramo z dizajnom svojega doma, izberemo barve, ki so nam najbolj všeč itd.

Za svoj dom tako lahko izbiramo med visokokakovostnim podokenskimi in nadokenskimi roletami ter zunanjimi in notranjimi žaluzijami, rolo, lamelnimi idr. zavesami, tendami,..

Dnevi, ko se temperature povzpnejo nad 28 °C, so lahko znosnejši, če se znamo pravočasno zaščititi pred motečimi vdori sončnih žarkov v svoj dom. Senčila in rolete nam omogočijo, seveda ob pravilni uporabi, da se naše stanovanje nikoli ne pregreje oziroma da preprečimo vdor najhujše vročine.

V poletnih mesecih, ko ne moremo istočasno imeti odprtih oken in prižganih luči, ne da bi imeli v prostoru množico raznih insektov, pa lahko svoja okna in vrata opremimo tudi s samostojnimi ali integriranimi rolo komarniki ter fiksnimi, vratnimi ali drsnimi komarniki.

Senčila in rolete ter komarniki so torej dodatki, brez katerih je težko uživati v zavetju svojega doma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *