Senčila za terase

Vroče sonce je začelo pripekati in čeprav je vzdušje na vrhuncu je grozno moteče, da svetloba bije prav na posteljo in nas moti pri jutranjem spancu ali pa zgolj pri počitku. Da sploh ne omenjam kako se stanovanja in hiše segrevajo, če ni ustreznih senčil na oknih in pa balkonskih vratih. Kaj pa recimo pogledi mimoidočih, ki spremljajo vsak trenutek našega življenja in vdirajo v našo zasebnost? Ja, ste se tudi vi našli vsaj v enem od teh stavkov kajne? Nič hudega, imamo pravo rešitev za vas, senčila za na okna in vrata vseh vrst.

Pa naj malo več povem o tem… V številnih podjetjih po Sloveniji in svetu se ukvarjajo s prodajnim programom, ki pokriva prav to področje s katerim se mi sedaj ukvarjamo. Na okna lahko namestimo različne rolete, zunanje žaluzije, pa tudi notranje žaluzije, tudi že sami komarniki so nam lahko v pomoč, screen senčila, ki so prav tako zunanja in notranja, plise zavese, panelne in lamelne zavese, pa tudi kakšne trende in markize nam lahko pripomorejo k rešitvi teh težav.

Po internetu si lahko ogledamo posamezne produkte in izberemo pravega za nas, ali se pa o tem pogovorimo z trgovcem na licu mesta. Cena je odvisna od kakovosti izbranega izdelka, zraven pa moramo računati še montažo in prevoz.