Zamenjava stare sedežne garniture

By | 19/04/2014

sedeznaČas je za zamenjavo stare sedežne garniture za novo, ker je stara že odslužila svojem namenu. Če ste z denarjem za nakup nove sedežne garniture (za več informacij kliknite tukaj) na tesnem, se lahko odločite za obnovitev stare, kar je cenovno bolj ugodno.

Ko se odločimo za nakup nove sedežne garniture moramo najprej pomisliti na to, katera sedežna garnitura nam najbolj odgovarja. Poznamo dve vrsti sedežnih garnitur in sicer kotna sedežna – levi ali desni kot, in posamezna. Pri večini sedežnih je v ceni vključen tudi tabure pri nekaterih pa za doplačilo.

Pri nekaterih novih sedežnih garniturah je v ceno vključena tudi zložljiva postelja s kovinskim ogrodjem. če želimo dobiti ležišče, potegnemo sedalni del in se dobi postelja. Nekatere nove sedežne garniture imajo tudi del kjer se lahko izvleče in se uporablja kot ležalnik.

Za nakup nove sedežne garniture je najboljše, če si naredite sliko dnevne sobe s postavitvijo stare in kje bi radi imeli zdaj postavljeno novo sedežno garnituro in si ogledate nekaj trgovin z pohištvom, kjer vam bodo prodajalci svetovali kako najboljše opremiti vaš prostor.

Postavitev kotne sedežne garniture je pomembna zaradi tega da si ne zaprete dostopa do nekaterih električnih vtičnic, ki se nahajajo na steni za sedežno garnituro in da ni preblizu radiatorjev, ker se z leti uniči material iz katere je narejena sedežna garnitura. Postavitev je Odvisna tudi od velikosti dnevne sobe in ostalih kosov pohištva v njej. Zaradi večje uporabnosti pri kakšni večji družini se večina ljudi odloči za kotne sedežne garniture.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *