Bruder tovornjak za igro na peskovniku

By | 13/10/2018

Straši si želimo, da bi naš otrok čim več časa preživel zunaj na svežem zraku. Zunanji prostori otroku ponujajo pestro izbiro možnosti za različne vrste iger. Glede na določen prostor si bo otrok sam poiskal primerno igračo in se z njo posvetil svojemu najljubšemu delu – igri. Ali pa obratno. Izbrana igrača bo narekovala iskanje ustreznega prostora za nemoteno igro, v tem oziru pa se odlično obnesejo Bruder igrače.

Že od nekdaj so se otroci radi igrali s peskom. Kjer koli v okolici doma, ob reki, potoku ali na morski obali, je ta, na otip prijeten naravni material, otroku ponujal izvrstno taktilno izkustvo. V današnjem času, ko je možno dobiti in nabaviti različne velikosti pokritih peskovnikov, lahko tudi našemu otroku, čeprav smo omejeni s prostorom, omogočimo to poučno izkustveno doživetje.

Seveda so v pesku, pa naj si bo v naravnem okolju ali na peskovniku, prva otrokova igrača njegove roke. Kasneje samo roke niso več dovolj, zato vzame s seboj različne pripomočke za presipanje in oblikovanje peska. Še kakšno leto potem, se predvsem dečki, med socialnimi igrami igrajo z različnimi avtomobilčki.

Če hočemo otroku zagotoviti dobro igračo, mu izberimo Buder tovornjak za igro na peskovniku. S to izbiro zmanjšamo možnost, da bi se igrača zaradi neprimerne uporabe ali drugih nepredvidljivih okoliščin zlomila ali kakor koli poškodovala. Izbira dobre igrače je zelo pomembna naloga predvsem staršev, pa tudi drugih odraslih. Bruder tovornjak bo gotovo prava izbira, saj se odlično ujema tudi z drugimi igračami iste znamke, kot je na primer Bruder traktor. Igra z Buder tovornjakom v okoljih, kjer boste naleteli na možnost igre v pesku, bo tako zagotovo še bolj pristna, zanimiva in sproščujoča. Sicer pa, kdo pravi, da sta Buder traktor in tovornjak omejena samo na peskovnik? V neomejeni otroški domišljiji se prostor pod domačo jedilno mizo lahko v hipu spremeni v pravi pravcati kamnolom, Bruder igrače pa se v vsakem okolju odlično obnesejo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *